Despre noi

Exploatăm energia regenerabilă de la pământ prin metode sustenabile și inovative

GreenTAGS este un proiect de suflet, născut din Expert Proiect, companie specializată în proiectare, consultanță tehnică și expertizare în domeniul construcţiilor. GreenTAGS este totodată o translatare dinspre cercetare înspre implementare a unor tehnologii inovatoare (structurile geoenergetice) ce presupun utilizarea infrastructurilor de beton armat pentru exploatarea într-o formă sustenabilă a energiei regenerabile a pământului.

La GreenTAGS transformăm infrastructurile clasice din beton armat (fundații, pereți de subsol, structuri de sprijin, etc.) în schimbătoare de căldură pentru încălzirea și răcirea construcțiilor păstrând în siguranță rolul lor principal de rezistență.

Suntem primii pe piața din Romania în proiectarea de rezistență, proiectarea termică și monitorizarea Structurilor Geoenergetice, activitatea și pregătirea echipei fiind una atât la nivel național cât și la nivel internațional.

Misiunea noastră

La GreenTAGS credem că pentru realizarea unui mediu construit sustenabil e nevoie de dezvoltare continuă, inovație și refacerea conexiunii cu natura.

Misiunea noastră este să fim un promotor constant al sustenabilității în domeniul construcțiilor prin  dezvoltarea de soluții inovative pentru captare de energie verde și asigurarea condițiilor de rezistență și stabilitate a construcțiilor. Totodată, ne propunem să susținem dezvoltarea locală urbană prin facilitarea accesului la o energie locală, fără fluctuații de cost.

Ne dorim astfel să contribuim activ la transformarea mediului construit și la realizarea obiectivelor europene propuse prin GreenDeal privind tranziția spre “net zero carbon emissions” până în 2050.

Valori:

pasiune

învățare continuă

grija pentru mediu

motivație

Experiența

Activitatea echipei în zona dezvoltării și implementării acestor sisteme a apărut din experiența în cercetare pe aceasta temă și de asemenea, dintr-o prezență activă în diverse proiecte internaționale legate de această tehnologie inovativă.

Pe piața din România soluțiile GreenTAGS le-am implementat și monitorizat atât la construcții din domeniul public cât și la construcții din zona rezidențială.

ECHIPA

Împreună căutăm soluțiile optime pentru fiecare proiect în parte

GreenTAGS este o echipă de ingineri cu experiență, studii și pregătire specifică națională și internațională în domeniul ingineriei geotehnice și a structurilor geoenergetice.

Iulia Prodan

Iosif Daniel

Anamaria Avram

Karina Mureșan

Ligia Lupaescu

Anamaria Avram

Ștefana Cutean

Andreea Boie

Ligia Lupaescu

Cuvinte cheie ce ne definesc

Împreună clădim un viitor alimentat cu energie verde

Infrastructurile de beton armat pot fi transformate în generatoare de energie verde

Află care sunt pașii pentru implementarea acestora

Vezi gama noastră de servicii și află cum te putem ajuta

Domenii
de aplicare

Structurile geoenergetice se pot implementa indiferent de destinația clădirii pentru acces la energie regenerabilă pentru încălzire și răcire.

Clădiri de birouri
Clădiri rezidențiale
Centre comerciale
Parcări subterane
Spitale
Instituții de învățământ
Metrou și stații de metrou
Poduri și viaducte fundate pe piloți
GreenTAGS

Află cum pot fi structurile geoenergetice integrate în proiectul tău! Contactează-ne!

Copyright @GreenTAGS 2023 | Created by Brandocracy

Rămâi conectat la ultimele noutăți! Abonează-te la newsletter!

Copyright @GreenTAGS 2023 | Created by Brandocracy