Proiecte GreenTAGS

Exploatează potențialul termic al pământului

Proiecte GreenTAGS

Lideri pe piața din România în proiectarea și monitorizarea structurilor geoenergetice, la GreenTAGS suntem alături de clienții noștri la toate etapele de realizare ale unui proiect asigurându-ne de implementarea cu succes. Oferim soluții personalizate aplicate pe cerințele fiecărui proiect cu luarea în considerare a particularităților amplasamentului în vederea optimizării potențialului energetic dar și a celui de rezistență și stabilitate.

Cele mai recente proiecte

Zalău, Sălaj

Analiză a potențialului de acoperire a energiei necesare pentru răcirea și încălzirea extinderii clădirii noi din zona de extindere (2S+P+2E), prin echiparea pereților mulați care susțin incinta garajului subteran.

Cluj-Napoca, România

Sistem de Sprijin Energetic pentru Susținerea Excavației și Furnizarea de Energie Regenerabilă de la pământ pentru cele 3 construcții noi propuse pe amplasament

Oradea, România

Sistem de Fundații pe Piloți Energetici proiectat pentru pentru susținerea construcției noi în contextul unor pământuri dificile de fundare și totodată pentru asigurarea sursei de energie pentru încălzire și răcire

Proiecte de cercetare

Structurile geoenergetice reprezintă o tehnologie inovativă cu multiple beneficii. Soluțiile noastre contribuie la dezvoltarea sustenabilă a mediului construit și la reducerea emisiilor de CO2. Echipa GreenTAGS este preocupată de dezvoltare continuă și cercetare în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite. Una din activitățile principale cu privire la cercetarea structurilor geoenergetice se referă la analiza comportării acestor structuri în mediul operațional și identificarea de soluții inovative pentru optimizarea performanței acestora.

Proiecte europene

Activitatea echipei GreenTAGS în zona dezvoltării și implementării structurilor geoenergetice a apărut din experiența noastră în cercetare pe aceasta temă și de asemenea, dintr-o prezență activă în diverse proiecte internaționale legate de această tehnologie inovativă. Prin intermediul colaborărilor la nivel internațional activăm ca promotori constanți ai acestei tehnologii și a altor soluții inovative în domeniul construcțiilor.